#Start

Over Wildernissen

Wij zijn Jeroen en Sabine, samen met onze honden Tor en Wieske gaan we geregeld op pad om in en van de natuur te genieten. Dit deden we allebei al geregeld en sinds we elkaar ontmoet hebben tijdens een bushcraftweekend doen we dit samen nog vaker.

We houden van kamperen, bivakkeren, bushcraften en wandelen. En tijdens deze activiteiten houden we ons ook graag bezig met spoorzoeken, fotografie, voedsel verzamelen en natuurlijk mooie gesprekken met een lekker drankje bij het vuur.

In Nederland mag je niet wildkamperen maar wij vermaken ons prima op kleine campings zoals een NTKC of paalkampeerplaats. In het buitenland waar het wel is toegestaan zetten we graag in het bos ons bivak op. Volledig op gaan in de natuur en natuurlijk geen sporen achter laten vinden we heerlijk.

Of het nou een activiteit dichtbij huis is of een meerdaagse trektocht door een ander land, voor ons is wildernissen alles wat we leuk vinden om buiten te doen.

Op deze site nemen wij jullie graag mee op avontuur en we vernemen ook graag waar jullie mee bezig zijn. Deel jouw verhaal via het forum, dan kunnen we elkaar inspireren tot mooie buitenbelevenissen.

Groeten Jeroen en Sabine

PS: Wij zijn geen deskundigen maar enthousiaste buitenbelevers, deze site heeft dus geen educatieve insteek.