#Start

Over Wildernissen

In de winter van 1983 werd een kind geboren met blauwe ogen en een groen hart. Ze groeit op in dorpen waar ze steevast in de modder te vinden is. Alle dieren en alle plantjes worden onderzocht. Een aardig deel daarvan werd zelfs geproefd want je vraagt je toch af of boterbloemen naar boter smaken. Waarom ik ooit een naaktslak uitprobeerde kan ik echter niet uitleggen.

Later werden de ontdekkingen vooral actief. Hutten bouwen, boomklimmen en vooral op ontdekkingstochten door dorp en buitengebied. Dwars door bossen, sloten en weilanden veroverden wij de wereld. Thuis ontdekte ik dankzij de Delta´s Natuurgids wat ik allemaal had gevonden.

Het besef dat de wereld om ons heen het moeilijk had met de mensenmanier van leven zat er al vroeg in. De wil om daar een positieve invloed op te hebben ook. Zo maakte ik samen met een klasgenootje op achtjarige leeftijd mijn eerste natuurkrantje en stichtte ik als tienjarige samen met de buurtkinderen een milieuclub op om de sloten schoon te maken.

Nog steeds draait alles om natuur. Mijn carrière en vrijwilligerswerk is gewijd aan natuurbescherming. Gedreven door mijn passie voor fotografie en de relatie tussen mens en natuur ben ik actief op de diverse social mediakanalen. Je kan mij overal vinden onder de naam Wildernissen.

Wildernissen is: buiten spelen, onderzoeken, beschermen, communiceren en delen. Op deze pagina wil ik je graag inspireren om meer te leren over natuur en misschien ook wel over je eigen rol in het systeem.

Wil je weten wat ik vanuit Wildernissen voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via info@wildernissen.eu

Veel plezier op deze website en vooral heel veel mooie buitenmomenten gewenst.

Groetjes van Sabine