#Start

Wildernissen

Uitzicht vanaf het kamp in Finland.
Uitzicht vanaf het kamp in Finland.

Onze pagina heet Wildernissen, deze naam hebben we bedacht omdat we buitenmensen zijn. Wij behoren niet tot een vastgestelde groep want we vinden het buiten beleven op veel manieren leuk. Bushcraften is wel een grote gemene deler in onze relatie, maar relatief luxe kamperen waar weinig gecraft wordt ook. Samen en met onze vrienden gaan we ook graag op meerdaagse hikes ofwel wandeltochten.

Alles draait om buiten zijn

Jeroen vind het leuk om zelf spullen te maken en hij maakt de lekkerste maaltijden in het veld. Vooraf onze tochten staat de voedseldroger soms volcontinu aan. Jeroen laat zijn spullen en recepten zien op de pagina GEAR. Naast onze wandel- en kampactiviteiten ben ik als vrijwilliger actief bij drie organisaties: Stichting Wisent op de Veluwe, platform Wolven in Nederland en Stichting Bushcraft Nederland . Zo ben ik geregeld op bezoek bij de kudde wisenten om te monitoren hoe het met de individuele dieren en de kudde algemeen gaat. Het monitoren van de aanwezigheid van wolven op de Veluwe is voornamelijk zoeken naar pootafdrukken en drollen. En net als Jeroen help ik mee tijdens de bekende Bushcraftweekend. In mijn blogs neem ik jullie graag mee met onze manier van wildernissen.

Ons slogan

Het is de bushcraftgemeenschap waar we veel vrienden en kennissen hebben . Ook de activiteiten die hiermee verbonden zijn hebben we als hobby gemeen. En zo is het toch een leidende activiteit of manier van buiten beleven. Daarom is onze slogan HIKING TROUGH LIFE IN A BUSHCRAFT KIND OF WAY.

Mijn volgende blog gaat over wisenten en als je ergens meer over wilt weten dan kan je vragen stellen in ons forum. Via het forum ben je ook van harte uitgenodigd om jouw wildernissen te delen.

Bedankt voor het lezen,

Sabine

Geef een reactie